Skin Expert Huidanalyse

Skin Expert huidanalyse apparaat

De Skin Expert is een huidanalyse apparaat met micro camera’s met verschillende lenzen, waarmee je 50x meer kunt zien dan met het blote oog! Hiermee zijn diverse huidcondities goed te meten, zoals hydratatie, sebum / talg, rimpeldiepte, de hoeveelheid melanine in de huid. Ook maakt het comedonen, oneffenheden, couperose, aderen etc. zichtbaar. Zo is het voor uw schoonheidsspecialiste Jackeline nog beter mogelijk om het juiste advies te geven! De huidanalyse wordt voor een gezichtsbehandeling uitgevoerd.

Jackeline Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste

CIDESCO Sectie Nederland is onderdeel van de beroepsvereniging CIDESCO International voor schoonheidsspecialisten. Het doel van CIDESCO International en CIDESCO Sectie Nederland is het wereldwijd bevorderen van de kwaliteit van de schoonheidsspecialist volgens internationale CIDESCO-norm en de onderlinge saamhorigheid van haar leden.

ANBOS is dé belangenbehartiger en dienstverlener van de gediplomeerde schoonheidsspecialist. Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.