WhatsApp of bel voor een afspraak: 06 - 25044675 info@jackeline-beautysalon.nl

Transformage massage

( anti-Age )

Behandelingen

Transformage 3D Skin Fitness massage 75 min
Transformage® is een anti-aging massagetechniek voor het gezicht, hals en decolleté.

Een verzameling van manuele technieken, die het hele gezicht her moduleren. Beginnend bij het op volume brengen en houden van de botmassa in het gelaat. Daarnaast brengt het de spieren in neutraal stand t.b.v. de symmetrie in het gezicht.
Het losmaken van het weefsel en afvoeren van afvalstoffen bevordert de hydratatie en het totaal aan volume en spankracht, door de collageen en elastine productie.

Er wordt gebruik gemaakt van een fruitzuurpeeling, die zorgt voor een onmiddellijke en volledige vernieuwing van het huidoppervlak, het vermindert zichtbaar lijnen en rimpels op het gezicht en zorgt voor een gezonde egale teint van de huid.

De meerwaarde van Transformage® is dat je niet alleen werkt op het bindweefsel maar daadwerkelijk in 3D, in meerdere huidlagen van de huid.

Het uiteindelijke resultaat is indrukwekkender dan dat je je alleen op het bindweefsel richt. De multi-dimensionale massage methode welke op verschillende vlakken werkt:

1. De lymfebanen
2. Het interstitiële vocht
3. Het bindweefsel en de aanhechtingen
4. De onderliggende musculatuur van de huid
5. Botweefsel

Dit doet Transformage® door 3 verschillende massage technieken te combineren in 1 massage:

1. Manuele lymfedrainage ad modum Vodder (lymfebanen en interstitiëel vocht)
2. Deep tissue pressuur (musculatuur en aanhechtingen)
3. Cupping (bindweefsel, aanhechtingen, musculatuur)

€ 95,00

 

Jackeline Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste

CIDESCO Sectie Nederland is onderdeel van de beroepsvereniging CIDESCO International voor schoonheidsspecialisten. Het doel van CIDESCO International en CIDESCO Sectie Nederland is het wereldwijd bevorderen van de kwaliteit van de schoonheidsspecialist volgens internationale CIDESCO-norm en de onderlinge saamhorigheid van haar leden.

ANBOS is dé belangenbehartiger en dienstverlener van de gediplomeerde schoonheidsspecialist. Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.

Jackeline Beauty Salon
Reigerskamp 709
3607 JR Maarssen
Tel. 06 -25044675
Klik hier voor de route

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG 9:00 ~ 21.00
DINSDAG 11:00 ~ 18.00
WOENSDAG 9:00 ~ 21.00
VRIJDAG 9:00 ~ 18.00

CONTACT